26.4.2021 8:56

Děkujeme za vaše nápady v letošním ročníku Nápadu pro Šestku. Je hezké vidět, že je pořád co vylepšovat a že se na tom chcete podílet. My jsme z té smrště nyní vybrali to nejlepší, ale hlavně takové nápady, u nichž v případě, že vyhrají hlasování, dokážeme zaručit jejich brzkou realizaci.
Co to znamená? Pracovní skupina složená z radních, vedoucích příslušných odborů a předsedy Výboru pro otevřenost, média a participaci rozhodla, že do hlasování postoupí celkem 18 nápadů. Po velmi pečlivé diskuzi vybrali takové, které se mohou bezvýhradně realizovat na pozemcích svěřených do správy městské části Prahy 6. Pracovní skupina tak rozhodla po podrobném posouzení a konzultaci s odbory, magistrátem hl. města Praha a na základě předešlých zkušeností s realizací. U některých nápadů například nelze záměr realizovat z důvodu komplikovaného vlastnictví pozemků nebo je záměr plánován již jiným subjektem, resp. vlastníkem pozemku.
Neznamená to ale, že by všechny ostatní přihlášené nápady zapadly nebo byly vyřazeny zcela! V řadě případů dojde k realizaci přihlášeného nápadu v rámci již plánovaného strategického rozvoje Prahy 6. Tedy nápad uskutečníme, ale ne v rámci Nápadu pro Šestku. Další z přihlášených nápadů, které nejsou na pozemcích ve svěřené správě městské části, byly vzhledem k jejich zajímavému konceptu doporučeny příslušným radním, kteří s podobnými záměry počítají či spadají do jejich gesce. Podrobnější informace ke každému nápadu najdete na www.napadprosestku.cz v sekci Nápady.

 

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments